De Nieuwe Wetenschappers

SCHIEDAM

Maatregelen bouwplaats tijdens Coronacrisis


Beste buren,

We hopen dat u dit bericht in goede gezondheid leest. Het zijn bijzondere tijden. Dat vraagt veel van iedereen. Daarom wensen we u veel sterkte bij de uitdagingen die u tegenkomt in het dagelijks leven tijdens deze coronacrisis. Nu u misschien ook vaker thuis bent, is het u vast opgevallen dat de bouw van De Nieuwe Wetenschappers doorgaat. U leest in dit bericht wat we doen om besmetting van het coronavirus tegen te gaan en wat er komende tijd op de bouwplaats gebeurt.

Onze collega’s op de bouw volgen de voorgeschreven hygiënemaatregelen.

De maatregelen van de overheid gelden natuurlijk ook op de bouwplaats. Dit betekent onder andere dat wij geen handen schudden en dat we de nodige hygiënemaatregelen nemen. Ook blijven onze medewerkers thuis bij gezondheidsklachten. Op de bouwplaats en in de bouwkeet zijn aanpassingen doorgevoerd in de manier van werken. Zo kunnen we zoveel mogelijk op gepaste afstand werken en verblijven. U leest in de bijlagen hiernaast welke maatregelen we nemen op onze bouwplaats.

De bouw van De Nieuwe Wetenschappers gaat zoveel mogelijk door

We doen er alles aan om waar mogelijk de werkzaamheden volgens planning door te laten lopen. Zo zijn we gestart met het heiwerk van fase D. Dit allemaal onder voorbehoud van eventuele nieuwe maatregelen vanuit de overheid waar we ons op moeten aanpassen.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Blijf er niet mee rondlopen, maar stel ze ons. Bij calamiteiten zijn we dag en nacht telefonisch bereikbaar op 0900 - 824  34 73 (TBI Direct).

Met vriendelijke groet,

Bouwteam De Nieuwe Wetenschappers