HOFLAAN EN WEIDEHOF

LEIDEN

Nieuwsbrief 3 | 2021


De bouw draait op volle toeren!
U heeft het vast al gezien tussen de bouwhekken door: sinds een aantal weken is de zogenoemde ‘ruwbouw’ afgerond en we zijn nu volop bezig met het sluiten van de gevels en de afbouw van de woningen. De nieuwbouw bestaat uit drie blokken: twee aan de Hoflaan en één aan de Weidehof. Bij het blok aan de Weidehof is de gevelsluiting al zo goed als klaar. De bouwblokken aan de Hoflaan staan op dit moment nog in de steigers. Achter de steigerdoeken wordt hard gewerkt om de woningen volledig wind- en waterdicht te maken. Blok A, het hoogste gebouw aan de Hoflaan, is aan de straatzijde helemaal dicht gemetseld. Het andere blok aan de Hoflaan volgt naar verwachting eind januari. Binnen in de woningen zijn de eerste badkamers en keukens in de maak. Eind november hebben we met trots de loopbrug die het blok aan de Hoflaan met het blok aan de Weidehof verbindt, geplaatst. Zie ook de foto’s hieronder. We liggen goed op schema, en naar verwachting kan ERA Contour alle woningen in de zomer van 2022 opleveren aan Portaal.

 

Kerstvakantie: de werkzaamheden tijdelijk op een laag pitje
De feestdagen staan weer voor de deur! Tijd om de kerstboom op te tuigen en te proosten op het nieuwe jaar. Ook wij gaan er even tussenuit. Op de bouwplaats vinden 2 weken een stuk minder werkzaamheden plaats. Tussen vrijdag 24 december 2021 en maandag 10 januari 2022 zijn er slechts een paar vaklieden aanwezig die doorwerken. Heeft u in deze periode een tip of klacht over iets op onze bouwplaats? Dan kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag, contact opnemen met TBI Direct via 0900 – 824 34 73.

Portaal en ERA Contour wensen u heel fijne feestdagen!
Om u te bedanken voor uw begrip tijdens onze werkzaamheden in het afgelopen jaar, ontvangt u van ons bij deze nieuwsbrief een kleine lekkernij. Namens het hele team van Portaal en ERA Contour: wij wensen u fantastische feestdagen en een gezond en prachtig mooi nieuwjaar!

ERA Contour is aangesloten bij Bewuste Bouwers
Het is goed te weten dat wij zijn aangesloten bij Bewuste Bouwers (www.bewustebouwers.nl). Dat betekent dat wij gedragsregels hanteren die tot doel hebben de overlast voor de omgeving van een bouwplaats zo veel mogelijk te beperken. Mocht u toch overlast ondervinden dan kunt u dit altijd melden via de website van Bewuste Bouwers of via TBI Direct op telefoonnummer 0900-8243473.