JOHAN WAGENAARKADE

UTRECHT

Projectinformatie

Drie blokjes met duplexwoningen aan het begin van de Johan Wagenaarkade worden gesloopt. Daar komen drie prachtige appartementengebouwen voor terug. De appartementen liggen aan het park dat grenst aan het Amsterdam-Rijnkanaal. Het middelste blok heeft 5 verdiepingen, de twee hoekblokken elk 4 verdiepingen. De voordeur van de appartementen ligt aan de kant van het binnenterrein met de Hendrika van Tussenbroeklaan en de Petristraat. Meer informatie over de Johan Wagenaarkade kun je ook lezen op de website van Woonin.

Bekijk deze site regelmatig voor bouw-updates!
Op deze website houden wij u regelmatig op de hoogte van wat er op de bouwplaats gebeurt, en vooral welke overlast u hiervan kunt verwachten. Neemt u dus regelmatig een kijkje hier!

ERA Contour is aangesloten bij Bewuste Bouwers
Dat betekent dat wij gedragsregels hanteren die tot doel hebben de overlast voor de omgeving van een bouwplaats zo veel mogelijk te beperken. Mocht u toch overlast ondervinden dan kunt u dit altijd melden via de website van Verbeter de Bouw of via TBI Direct op telefoonnummer 088-9236988, ook bij calamiteiten of verdachte situaties.

Bekijk ook

Uw contactpersoon

Michel Draisma