LITTLE C

COOLHAVEN ROTTERDAM

De bouw van Little C gaat zoveel mogelijk door


Beste buren,

Wij hopen dat je dit bericht in goede gezondheid leest. Het zijn bijzondere tijden. Dat vraagt veel van iedereen en daarom wensen wij je sowieso sterkte bij de uitdagingen die je tegenkomt in het dagelijks leven tijdens deze coronacrisis. Het is een crisis die ons allemaal raakt. Je leest in dit bericht de maatregelen die we bij Little C nemen om besmetting van het coronavirus tegen te gaan.

Onze collega’s op de bouw volgen de voorgeschreven hygiënemaatregelen.
De maatregelen van de overheid gelden natuurlijk ook op de bouwplaats. Dit betekent onder andere dat wij geen handen schudden en dat we de nodige hygiënemaatregelen nemen. Onze medewerkers blijven thuis bij gezondheidsklachten. Grote bijeenkomsten zijn geannuleerd. Op de bouwplaats en in de bouwkeet zijn aanpassingen doorgevoerd. Zo kunnen we zoveel mogelijk op gepaste afstand werken en verblijven.

De bouw van Little C gaat zoveel mogelijk door.
We doen er alles aan om de bouw en de werkzaamheden van Little C zoveel mogelijk volgens de planning te laten verlopen. Wat de impact van het coronavirus precies zal zijn, weten we nog niet. We volgen de situatie op de voet zodat we bij nieuwe ontwikkelingen direct kunnen schakelen.

Deze week bereiken we het hoogste punt van Little C.
In tijden zonder corona zou het komende week feest zijn op de bouwplaats, want het hoogste punt van Little C wordt bereikt. De Clark, het gebouw op de hoek van de ’s Gravendijkwal en het Droogleever Fortuynplein is met ruim 60 meter de hoogste van de vijftien. Deze week werd de 18e verdieping van een egaal laagje beton voorzien. Komende week plaatsen we de liftschacht er bovenop en zijn we op het hoogste punt. En uit verschillende hoeken van de stad torent de Clark boven de gebouwen en bomen uit. We houden het letterlijk bij een Little Celebration, want ieders gezondheid staat voorop.

Big Compliments voor de zorg.
Terwijl wij proberen de bouw van Little C door te laten gaan, wordt bij het Erasmus MC aan de overkant de belangrijkste strijd gevoerd, namelijk om levens te redden. De waardering hiervoor, vanuit het hele bouwteam en alle partners, is nu ook zichtbaar aan de steigers van Little C. 


 

Wat we cool vinden…
Al die strak blauwe luchten van de laatste weken nodigen uit om foto’s te maken. Mocht je tijdens een Little walk voor een frisse neus een mooi foto maken van Little C? Tag ons op social media, dan delen we je foto. Onze volgers blij maken met jouw foto is toch cool?!

INSTA: @Little_c_rotterdam
Facebook:@littlecoolhaven
Twitter: @littlecoolhaven

Stay safe!
Team Little C