LORENTZLAAN

SCHIEDAM

Maatregelen bouwplaats tijdens Coronacrisis


Beste buren,

We hopen dat u dit bericht in goede gezondheid leest. Het zijn bijzondere tijden. Dat vraagt veel van iedereen. Daarom wensen we u veel sterkte bij de uitdagingen die u tegenkomt in het dagelijks leven tijdens deze coronacrisis. Nu u misschien ook vaker thuis bent, is het u vast opgevallen dat de renovatiewerkzaamheden aan de Lorentzlaan doorgaan. U leest in dit bericht wat we doen om besmetting van het coronavirus tegen te gaan en wat er komende tijd op de bouwplaats gebeurt.

Onze collega’s op de bouw volgen de voorgeschreven hygiënemaatregelen.

De maatregelen van de overheid gelden natuurlijk ook op de bouwplaats. Dit betekent onder andere dat wij geen handen schudden en dat we de nodige hygiënemaatregelen nemen. Ook blijven onze medewerkers thuis bij gezondheidsklachten. Op de bouwplaats en in de bouwkeet zijn aanpassingen doorgevoerd in de manier van werken. Zo kunnen we zoveel mogelijk op gepaste afstand werken en verblijven. U leest in de bijlagen hiernaast welke maatregelen we nemen op onze bouwplaats.

De renovatie van de Lorentzlaan gaat zoveel mogelijk door

We doen er alles aan om waar mogelijk de werkzaamheden volgens planning door te laten lopen. Dit allemaal onder voorbehoud van eventuele nieuwe maatregelen vanuit de overheid waar we ons op moeten aanpassen.

De renovatiewerkzaamheden bestaan onder andere uit metselwerkherstel, het opknappen van de trappenhuizen en een vernieuwd energiezuinig verwarmingssysteem. Verder krijgen alle woningen nieuwe badkamers, toiletten en keukens. Al met al bouwen we bijna compleet nieuwe woningen, want we hergebruiken alleen het casco. De rest wordt volledig vernieuwd.

Na de zomervakantie 2019 zijn we begonnen met slopen en daar zijn we nu klaar mee. Op dit moment zijn we druk aan het opbouwen en het knikblok (nummers 18a t/m 28d) verwachten we begin mei aan Woonplus op te leveren. Het rechte blok (nummers 36a t/m 62d) wordt in 3 fases opgeleverd tussen juni en oktober 2020.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Blijf er niet mee rondlopen, maar stel ze ons. Bij calamiteiten zijn we dag en nacht telefonisch bereikbaar op 0900 - 824  34 73 (TBI Direct).

Met vriendelijke groet,

Het team van de Lorentzlaan


Bekijk ook

Uw contactpersoon

Downloads