PORSELEINEN HOF

DELFT

Projectinformatie

Aantrekkelijk, gevarieerd en Delfts

Porseleinen Hof wordt een echt Delftse ontwikkeling. De woningen en het appartementengebouw hebben door de wit geglazuurde gevelstenen een ‘porseleinen’ uitstraling, die doet denken aan het wereldberoemde Delfts Blauw.

Er komen zeventien koopeengezinswoningen en een woontoren met 85 huurappartementen. Niet alleen de witte uitstraling maken van Porseleinen Hof een bijzonder project. De getrapte opzet, de verspringingen in de gevels en de groene daktuinen zorgen voor een aantrekkelijk en gevarieerd beeld.

Porseleinen Hof voldoet aan de nieuwste energie-eisen en ook flora en fauna zijn van harte welkom. Er komen bijvoorbeeld nestelgelegenheden voor diverse vogels. Verschillende soorten beplanting dragen bij aan de biodiversiteit en de zogenaamde waterretentie: regenwater wordt opgevangen, tijdelijk vastgehouden en vervolgens afgevloeid in de gracht.

De eengezinswoningen komen aan de Ambachtstraat, de appartementen aan de Industriestraat.


 

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de vorderingen op de bouwplaats. Op www.porseleinenhof.nl kunt u zien hoe de woningen eruit komen te zien. 

Bekijk ook

Uw contactpersoon

Team Porseleinen Hof