PORSELEINEN HOF

DELFT

Een nieuwe update vanaf de bouwplaats


Beste buren,

We zijn alweer even aan het bouwen bij u in de buurt en ondanks de kou wordt er gewoon doorgewerkt. Aan de hand van een drietal foto’s willen we u graag laten zien waar we momenteel mee bezig zijn.

Bovenstaande foto is gemaakt vanaf de steiger met zicht op de 17 eengezinswoningen én de Oude en de Nieuwe Kerk in de verte. Op dit beeld is te zien hoe de ribcassettevloer wordt gelegd door de mobiele telekraan.

Deze foto is genomen vanaf de vierde verdieping waar het gemeenschappelijke dakterras van het gebouw komt. Je ziet hier de torenkraan en een deel van de 5e verdiepingsvloer.

Een inkijkje in het atrium van het gebouw. In het dak komen straks 3 ronde lichtkoepels die voor daglicht zorgen in het atrium. Je ziet hier de sparing in het atrium met de in het werk gestorte afgeronde hoeken. Daarnaast zijn we ook gestart met het aanbrengen van leidingwerk.

Kerstvakantie

De kerstboom staat, de lichtjes hangen en de feestdagen staan voor de deur! Namens het hele team wensen wij u hele fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar! Wij gaan er ook even tussenuit. De bouwplaats is vanaf vrijdag 23 december 2022 gesloten. Maandag 9 januari 2023 zijn wij weer aan het werk en bereikbaar.

Heeft u vragen? Zo komt u met ons in contact

U kunt vragen stellen via porseleinen-hof-omgeving@eracontour.nl. We antwoorden u zo spoedig mogelijk. Dat doen we of per email of telefonisch.
 

Meldingen bij overlast: Bewuste Bouwers

Wij doen ons best om de overlast voor u als omwonende tot een minimum te beperken. ERA Contour is als bouwbedrijf aangesloten bij “Bewuste Bouwers”. Dat betekent dat wij gedragsregels hanteren die tot doel hebben de overlast voor de omgeving van een bouwplaats zo veel mogelijk te beperken.

Mocht u desondanks toch een melding willen doen, dan kan dat bij TBI Direct via telefoonnummer 0900 - 824 34 73 (€ 0,025/ minuut) of via www.bewustebouwers.nl (kosteloos).

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en horen het graag als u vragen heeft.  

Hartelijke groet,
namens het team van ERA Contour

Gerke Haisma
Projectmanager