PORSELEINEN HOF

DELFT

Een fijne zomer gewenst!


Beste buren,

Met de zomervakantie in het vooruitzicht hierbij een nieuwe update vanaf de bouw. Afgelopen woensdag 22 juni hebben we het hoogste punt bereikt. Met het plaatsen van het dak van de lift werd het punt officieel behaald. Bekijk hier het filmpje van deze mooie mijlpaal in het project:

https://youtu.be/kFbLHU-aQzw

De Porseleinen Toren

Binnenkort gaan we starten met het zakken van de steiger. Dit zal net voor of net na de zomervakantie zijn. Dan komt langzaam de gevel van het gebouw tevoorschijn.

Ook binnen in het appartementengebouw wordt hard gewerkt. Hier zijn we nu vol aan de slag met de afbouw van de woningen. In de afbouwfase staat de afwerking centraal. Denk bij de afbouw aan bijvoorbeeld het plaatsen van een dekvloer, het spackspuiten van de plafonds, tegelwerk in de badkamers en het afwerken van de wanden.

De eengezinswoningen

Bij de eengezinswoningen zijn we nu met de laatste ruwbouw– en gevelwerkzaamheden  bezig. Het woord zegt het eigenlijk al: dit is de 'ruwe bouw' van de woning. Onder ruwbouw vallen bijvoorbeeld de fundering, de riolering, een groot deel van de leidingen, de dragende muren en het dak. Ook werk aan de gevels, het plaatsen van de buitenkozijnen, houtskelet elementen en het aanbrengen van de keramische tegels vallen hieronder. Als de ruwbouw- en gevelwerkzaamheden gereed zijn, is de nieuwbouwwoning wind- en waterdicht.

Op dit moment maken we het dak van de stallingsgarage en na de zomerstop gaan we beginnen met de daktuin.

Heeft u vragen? Zo komt u met ons in contact

U kunt vragen stellen via porseleinen-hof-omgeving@eracontour.nl. We antwoorden u zo spoedig mogelijk. Dat doen we of per email of telefonisch. Op onze website https://www.eracontourbouwt.nl/projecten/porseleinen-hof zijn alle updates over Porseleinen Hof na te lezen.

Meldingen bij overlast: Bewuste Bouwers

Wij doen ons best om de overlast voor u als omwonende tot een minimum te beperken. ERA Contour is als bouwbedrijf aangesloten bij “Bewuste Bouwers”. Dat betekent dat wij gedragsregels hanteren die tot doel hebben de overlast voor de omgeving van een bouwplaats zo veel mogelijk te beperken.

Mocht u desondanks toch een melding willen doen, dan kan dat bij TBI Direct via telefoonnummer 0900 - 824 34 73 (€ 0,025/ minuut) of via www.bewustebouwers.nl (kosteloos).

Zomervakantie: vrijdagmiddag 21 juli t/m zondag 13 augustus

Nog een paar weken en dan is het stil op de bouwplaats. Onze zomervakantie, oftewel de zogeheten bouwvak, is van maandag 24 juli tot en met vrijdag 11 augustus.

Tijdens de vakantie zal er met een kleine ploeg mensen in week 30 (24 t/m 28 juli) nog doorgewerkt worden. Daarna genieten wij allemaal van de zomervakantie en is de bouwplaats gesloten in de periode van tot en met 13 augustus.

Ook ons kantoor is gesloten. Mails verstuurd aan porseleinen-hof-omgeving@eracontour.nl worden pas na de zomersluiting weer in behandeling genomen.

Voor de vakantiegangers, geniet ervan!! Voor de thuisblijvers, maak er een mooie zomer van!

Alvast hartelijk dank voor uw geduld en begrip. We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wensen u een mooie zonnige zomer!

Hartelijke groet,
namens het team van ERA Contour

Maries Jumelet
Projectmanager