'T SUIKERWERK

BERGEN OP ZOOM

Projectinformatie

Op de plek waar bijna 125 jaar geleden Koninklijke Nedalco begon met maken van alcohol uit suikerbieten steekt alleen de schoorsteen nog de lucht in, als een trotse herinnering aan vervlogen tijden. Het terrein is dan ook méér dan klaar om een nieuw tijdperk in te gaan met de bouw van 55 koopwoningen in ’t Suikerwerk. Vanaf september 2022 bouwt ERA Contour hier aan comfortabele appartementen, sfeervolle kadewoningen, industriële stadswoningen en levensloopbestendige hofwoningen. Al die verschillen smelten samen tot een sfeervolle, uitnodigende buurt voor starters, gezinnen en empty-nesters.

Bekijk deze site regelmatig voor bouw-updates!
Op deze website houden wij u regelmatig op de hoogte van wat er op de bouwplaats gebeurt, en vooral welke overlast u hiervan kunt verwachten. Neemt u dus regelmatig een kijkje hier!

ERA Contour is aangesloten bij Bewuste Bouwers
Dat betekent dat wij gedragsregels hanteren die tot doel hebben de overlast voor de omgeving van een bouwplaats zo veel mogelijk te beperken. Mocht u toch overlast ondervinden dan kunt u dit altijd melden via de website van Bewuste Bouwers of via TBI Direct op telefoonnummer 0900-8243473.

Bekijk ook

Uw contactpersoon

Team 't Suikerwerk