THE HUDSONS

ROTTERDAM

Zomervakantie bij The Hudsons


De zomervakantie staat voor de deur. Van 26 juli tot 20 augustus is het stil op de bouwplaats. Maar van die rust was afgelopen tijd weinig te merken, want is het hard gegaan op de bouwplaats.

BIj Blok 3 werken de metselaars hun weg naar boven. Blok 4 is bijna op hoogte. En met de komst van de derde torenkraan gaat na de bouwvak ook Blok 5 snel de lucht in.

Ondertussen werken we aan de laatste afwerking in de woningen van Blok 2 en wordt de bestrating rondom dit blok in orde gemaakt. Na de bouwvak starten we namelijk met de opleveringen van deze woningen.

Bij Blok 1 zijn de meeste huizen nu bewoond, en wordt het steeds levendiger en gezelliger op straat met plantenbakken en bankjes. 

Wij wensen alle buren een prettige, en rustige zomer.

Uitvoeringsteam The Hudsons 

 

ERA Contour is aangesloten bij Bewuste Bouwers
Wij zijn als bouwbedrijf aangesloten bij ‘Bewuste Bouwers’ (www.bewustebouwers.nl). Dat betekent dat wij gedragsregels hanteren die tot doel hebben de overlast voor de omgeving van een bouwplaats zo veel mogelijk te beperken. Mocht u toch overlast ondervinden of iets verdachts zien, dan kunt u dit melden via de website van Bewuste Bouwers of via TBI Direct op telefoonnummer 0900-8243473.

Contactpersoon voor de buurt
Heeft u vragen, klachten of ideeën die u met ons wilt delen, neem dan op dinsdag of woensdag contact op met omgevingsmanager Delian de Gier via 06 461 441 53 of mail naar delian.degier@eracontour.nl.

 


Bekijk ook

Uw contactpersoon

Delian de Gier

Andere berichten