THE HUDSONS

ROTTERDAM

Ruimere werktijden voor versnellen heiwerkzaamheden


Beste buur van The Hudsons,

Heb je een fijne zomer gehad? Onze bouwplaatsmedewerkers hebben genoten van een welverdiende vakantie. En inmiddels zijn ze weer een aantal weken op volle kracht aan de slag.

Op het terrein van fase 1, krijgen de nieuwe woningen steeds meer vorm. Op het terrein van fase 2, aan de Puntstraat, werkt de boorstelling gestaag door om alle ruim 600 palen de grond in te werken. De teller staat inmiddels op ruim 250 palen. Dus we zijn bijna op de helft. We hopen dat je weinig overlast ervaart.

Boorstelling werkt dagelijks tot 19.00 uur door

Om wat tijd en te winnen en dus eerder klaar te zijn met de heiwerkzaamheden, hebben we besloten dagelijks wat langer door te werken, tot ca 19.00 uur. Zo kunnen we per dag meer palen verwerken en is het heiwerk eerder klaar. We verwachten er nog tot eind oktober mee bezig te zijn.

ERA Contour is aangesloten bij Bewuste Bouwers

Wij zijn als bouwbedrijf aangesloten bij ‘Bewuste Bouwers’ (www.bewustebouwers.nl). Dat betekent dat wij gedragsregels hanteren die tot doel hebben de overlast voor de omgeving van een bouwplaats zo veel mogelijk te beperken. Mocht u toch overlast ondervinden dan kunt u dit melden via de website van Bewuste Bouwers of via TBI Direct op telefoonnummer 0900-8243473.

Contactpersoon voor de buurt
Heeft u vragen, klachten of ideeën die u met ons wilt delen, neem dan op dinsdag of woensdag contact op met omgevingsmanager Delian de Gier via 06 461 441 53 of mail naar delian.degier@eracontour.nl.

Namens het bouwteam,

alvast bedankt voor uw begrip!


Bekijk ook

Uw contactpersoon

Delian de Gier

Andere berichten