THE HUDSONS

ROTTERDAM

Hallo buren! Ik ben Delian de Gier


Hallo buren! Ik ben Delian de Gier. Het grappige is dat ik deze keer mijzelf, als omgevingsmanager, mag interviewen. Nou ja, ik noem het liever een uitdaging.
 

Delian, klopt het dat jij 24/7 bereikbaar bent voor de buurt?
"24/7.....Laat ik het zo zeggen, bij calamiteiten kun je het beste bellen met TBI Direct 0900 - 824 34 73. Op dit nummer zijn we dag en nacht bereikbaar. Voor alle andere vragen of meldingen ben ik het contactpersoon voor de buurt. Dus schroom niet, bel of mail me gewoon als je vragen hebt over de bouwplaats of de werkzaamheden.

Staat je telefoon regelmatig roodgloeiend?
"Nee helemaal niet! Mensen maken geen misbruik van mijn nummer. Het prettige is dat op deze manier het contact laagdrempelig is en we met elkaar zaken snel kunnen oplossen of actief kunnen oppakken."

The Hudsons omschrijven we als een stukje Rotterdam waar nog écht iets te ontdekken valt….Wat heb jij al ontdekt in de buurt?
Beetje cliché, het Dakpark vind ik een super fijne plek. En aan de andere kant van het park ligt M4H Rotterdam. Samen met RDM Rotterdam is dit het Rotterdam Makers District. In dit gebied werk ik drie dagen in de week. De komende jaren verandert dit in een heel nieuw stads/havengebied. Dus met alle toekomstplannen van het Makers District is Bospolder echt een leuke plek om te wonen."

Net als Robert ben jij de 2e Hagenees op dit 010 project. Zeg eens eerlijk Roffa is toch veel leuker dan De Haag?
"Kap nâh, ech nie! Tot 2 jaar geleden vond ik Den Haag echt veel leuker dan Rotterdam. Sinds ik 5 dagen in de week in Rotterdam werk, denk ik daar inderdaad anders over. De dynamiek en ontwikkeling van deze stad in combinatie met het rauwe randje van de haven, maken voor mij Rotterdam echt uniek. Heel eerlijk, ik sluit niet uit dat ik van Hagenees nog een keer Rotterdammer word."

Aan wie geef jij het stokje door voor de volgende kennismaking?
"We zien te weinig vrouwen op de bouwplaats. En laten we bij The Hudsons nou een enorme leukerd van een bouwvrouw hebben. Dus de volgende keer stel ik jullie graag voor aan Rosanne Stel, TBI trainee. Rosanne werkt als werkvoorbereider in de keet van The Hudsons."


Bekijk ook

Uw contactpersoon

Delian de Gier

Andere berichten