THE HUDSONS

ROTTERDAM

Hallo buren! Ik ben Robert Markering


Hallo buren! Ik ben ........ Vanaf nu posten we met regelmaat een portret van de mensen die onderdeel uitmaken van het Hudsons bouwteam. Als bouwteam zijn we de komende 2,5 jaar buren van elkaar. Wel zo leuk als je dan een beetje weet wie er allemaal werken aan The Hudsons. We nemen je mee in de keet, op de bouwplaats en op kantoor. We trappen af met uitvoerder Robert Markering. 
 

Robert, vertel eens in Jip en Janneke taal wat een uitvoerder precies doet?
"Hoe ga ik dat omschrijven? Laat ik het zo zeggen; ik heb de verantwoording over de hele bouwplaats. Ik zorg dat alle partijen op de bouw hun werk doen én op tijd. 

En ben jij dan ook de eerste die ’s ochtends het licht aandoet in de keet?
"Nu nog wel!", begint Robert hard te lachen. "Heel eerlijk, eigenlijk ben ik niet zo’n vroege vogel. Het liefst hoop ik dat mijn collega’s 's ochtends al een bakkie koffie voor me gezet hebben. Nu zijn we nog met een klein clubbie op de bouwplaats. Als we straks verder in de bouw zijn, en er zo'n 60 man per dag rondloopt, brandt op zeker het licht al in de keet en geurt het heerlijk naar verse koffie als ik binnenkom. Zeg nou zelf, dat start toch lekkerder dan een donkere bouwplaats?"

Hoe groot is het bouwteam dat werkt aan The Hudsons?
"Nu is het team nog niet zo groot. Op dit moment zijn we met 3 werkvoorbereiders, ik als uitvoerder en straks komen er nog 3 deeluitvoerders bij. En buiten loopt er op enig moment 60 man rond. En regelmatig vliegen er nog mensen van kantoor in en uit zoals de projectleider, communicatie en de wooncoach.

The Hudsons omschrijven we als een stukje Rotterdam waar nog écht iets te ontdekken valt….Wat heb jij al ontdekt in de buurt?
"Het Dakpark! Prachtig mooi vind ik dat. Het is dijk, stadspark en winkelstraat tegelijk. En waar ik stil van word, zijn de stoeptegels die de brandgrens aangeven. Op 14 mei 1940 vernietigden Duitse bommenwerpers binnen een kwartier de binnenstad van Rotterdam. De mix van oud en nieuw vind ik hier mooi om te zien."

Hoe Rotterdams ben jij eigenlijk?
"Nou niet! Ik kom uit Den Haag. Wel heb ik als Hagenees al veel gebouwd in Rotterdam." Noem eens wat projecten? "Kop van Zuid, Stadstuinen, Beijerlandsebrug, Nieuw Crooswijk, dat zijn toch wel grote Rotterdamse projecten. 

Aan wie geef jij het stokje door voor de volgende kennismaking?
"Ja, aan jou! Want jij, Delian de Gier, bent het eerste aanspreekpunt voor de buurt, dus het wordt tijd dat onze buren jou leren kennen."
 

In de volgende "Hallo! Ik ben.......", stellen we je voor aan omgevingsmanager Delian de Gier.


Bekijk ook

Uw contactpersoon

Delian de Gier

Andere berichten