THE HUDSONS

ROTTERDAM

De bouw van fase 2 is gestart


Heiwerkzaamheden fase 2 van start

Deze week gaat de bouw van The Hudsons fase 2 van start. Het terrein tussen de Puntstraat en Hudsonstraat is er klaar voor en ook de heistelling is aangevoerd. Twee weken later dan gepland. De heistelling liep vertraging op bij een andere bouwproject.

Van 27 juli tot 7 augustus vakantie
De heistelling wordt nu opgebouwd en boort op woensdag 15 juli de eerste palen de grond in. De firma Vroom, verantwoordelijk voor het heiwerk, heeft het voornemen is om in week 31 en 32 niet te werken. Van 27 juli tot 7 augustus is het dus rustig op het bouwterrein van The Hudsons fase 2.

We gebruiken een stillere techniek om de palen de grond in te werken dan bij The Hudsons fase 1. Daarmee zal de overlast beperkt blijven tot de draaiende motoren van de machines. Geen hinderlijke klappen voor het slaan van de palen dus.

The Hudsons fase 1
Ook op het bouwterrein van fase 1, aan de Medinastraat staat de zomervakantie voor de deur. We streven er altijd naar om de bouwkeet dan 3 à 4 weken op slot te doen. Dit jaar kiezen we ervoor om toch op een laag pitje door te werken en wat achterstand in te halen. In week 31 en 32 kun je er vanuit gaan dat de bouw wel helemaal stil ligt.

ERA Contour is aangesloten bij Bewuste Bouwers
Wij zijn als bouwbedrijf aangesloten bij ‘Bewuste Bouwers’ (www.bewustebouwers.nl). Dat betekent dat wij gedragsregels hanteren die tot doel hebben de overlast voor de omgeving van een bouwplaats zo veel mogelijk te beperken. Mocht u toch overlast ondervinden dan kunt u dit melden via de website van Bewuste Bouwers of via TBI Direct op telefoonnummer 0900-8243473.

Contactpersoon voor de buurt
Heeft u vragen, klachten of ideeën die u met ons wilt delen, neem dan op dinsdag of woensdag contact op met omgevingsmanager Delian de Gier via 06 461 441 53 of mail naar delian.degier@eracontour.nl.

Namens het bouwteam

Bedankt voor je begrip en een fijne zomer!


Bekijk ook

Uw contactpersoon

Delian de Gier

Andere berichten