THE HUDSONS

ROTTERDAM

Heiwerkzaamheden Fase 2 starten begin juli


Beste buren van The Hudsons,

Vanaf volgende week starten de heiwerkzaamheden op het bouwterrein tussen de Puntstraat en de Hudsonstraat. De heistelling wordt rond 1 juli aangevoerd en opgebouwd. Het terrein is er klaar voor, bouwrijp zoals dat heet. De heiwerkzaamheden starten volgende week en ongeveer 15 weken in beslag nemen. Tussendoor houden we nog vier weken vakantie waarin we niet zullen werken.

Minder geluid door andere heitechniek
We gebruiken een andere heitechniek dan onlangs bij The Hudsons Fase 1. Een techniek die minder geluids- en trillingsoverlast veroorzaakt. De palen worden de grond ingedraaid/gedrukt, in plaats van geslagen. De hinderlijke klappen van de heistelling ontbreken, maar het geluid van de motoren van de heistelling zijn wel hoorbaar.

ERA Contour is aangesloten bij Bewuste Bouwers
Wij zijn als bouwbedrijf aangesloten bij ‘Bewuste Bouwers’ (www.bewustebouwers.nl). Dat betekent dat wij gedragsregels hanteren die tot doel hebben de overlast voor de omgeving van een bouwplaats zo veel mogelijk te beperken. Mocht u toch overlast ondervinden dan kunt u dit melden via de website van Bewuste Bouwers of via TBI Direct op telefoonnummer 0900-8243473.

Contactpersoon voor de buurt
Heeft u vragen, klachten of ideeën die u met ons wilt delen, neem dan op dinsdag of woensdag contact op met omgevingsmanager Delian de Gier via 06 461 441 53 of mail naar delian.degier@eracontour.nl.

Namens het bouwteam,

alvast bedankt voor uw begrip!

 


Bekijk ook

Uw contactpersoon

Delian de Gier

Andere berichten