THE HUDSONS

ROTTERDAM

Kerstvakantie bij The Hudsons


Beste buren,

Komende weken blijft de bouwplaats van The Hudsons gesloten, de hekken gaan op slot en de lichten uit. We hebben namelijk 2 weken vakantie en gaan lekker uitrusten. We wensen alle buren prettige en rustige feestdagen toe. 

Aan het eind van het jaar willen we graag nog even dank je wel zeggen tegen jou als buur, voor je begripvolle opstelling. We doen altijd ons uiterste best om zo min mogelijk overlast te veroorzaken in de wijk. Toch kan het best voorkomen dat je een keer nét niet een vrachtwagen kon passeren die een lading aan het lossen was. Of dat de zangkwaliteiten van een enthousiaste bouwvakker niet als muziek in jouw oren klonken terwijl je thuis aan het werk was. Een bouwplaats in de wijk kan weleens onprettig zijn. De komende twee weken blijft het dus rustig rondom The Hudsons.

Mijlpalen in 2021

In het nieuwe jaar gaan we weer met veel zin aan de slag. 2021 wordt een jaar met veel mijlpalen bij The Hudsons. Dat begint al in februari, want dan worden de eerste woningen van Blok 1 opgeleverd. Ook bij Blok 2 gaan we na de vakantie hard aan de slag met de laatste werkzaamheden aan de buitenzijde van het blok en zijn we vooral nog ín de woning aan de slag. En de buitenzijde klaar is verplaatsen we de hijskraan naar het volgende blok. 

Bij fase 2 langs de Puntstraat zijn we ook flink aan de slag. Blok 3 gaat al omhoog, daar staan de eerste wanden en vloeren al. En bij Blok 4 werken we aan de funderingen, daar kun je inmiddels de contouren van de woning zien. Na de vakantie gaan we ook aan de slag bij blok 5. 

Fijne feestdagen en tot ziens in 2021!

Team The Hudsons


Bekijk ook

Uw contactpersoon

Delian de Gier

Andere berichten