THE HUDSONS

ROTTERDAM

Maatregelen bouwplaats tijdens Coronacrisis


Beste Buren,

We hopen dat u dit bericht in goede gezondheid leest. Het zijn bijzondere tijden. Dat vraagt veel van iedereen. Daarom wensen we u veel sterkte bij de uitdagingen die u tegenkomt in het dagelijks leven tijdens deze coronacrisis. Nu u misschien ook vaker thuis bent, is het u vast opgevallen dat de bouw van The Hudsons doorgaat. U leest in dit bericht wat we doen om besmetting van het coronavirus tegen te gaan en wat er komende tijd op de bouwplaats gebeurt. 

Onze collega’s op de bouw volgen de voorgeschreven hygiënemaatregelen.
De maatregelen van de overheid gelden natuurlijk ook op de bouwplaats. Dit betekent onder andere dat wij geen handen schudden en dat we de nodige hygiënemaatregelen nemen. Ook blijven onze medewerkers thuis bij gezondheidsklachten. Op de bouwplaats en in de bouwkeet zijn aanpassingen doorgevoerd in de manier van werken. Zo kunnen we zoveel mogelijk op gepaste afstand werken en verblijven. U leest in de bijlage welke maatregelen we nemen op onze bouwplaats.

De bouw van The Hudsons gaat zoveel mogelijk door
We doen er alles aan om waar mogelijk de werkzaamheden volgens planning door te laten lopen. Zo wordt bij blok 1 deze week de 2e verdiepingsvloer gestort. En ook de eerste gevelelementen worden geplaatst. De planning is dat volgende week de metselaars gaan starten. Dit allemaal onder voorbehoud van eventuele nieuwe maatregelen vanuit de overheid waar we ons op moeten aanpassen.

Bij blok 2 werken we nog volop aan de fundering, de basis van de huizen. Half april verwachten we de tweede bouwkraan zodat we met de opbouw van dit blok aan de slag kunnen.

Ondertussen vinden er op het veld waar voorheen Proefpark de Punt was, voorbereidende werkzaamheden plaats. Binnenkort draagt de gemeente de grond aan ons over en kan de bouw van blok 3, 4 en 5 starten. Zodra we meer zicht op hebben op deze planning, plaatsen we weer een update.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Blijf er niet mee rondlopen, maar stel ze ons. Bij calamiteiten zijn we dag en nacht telefonisch bereikbaar op 0900 - 824  34 73 (TBI Direct). Heeft u vragen, klachten of ideeën die u met ons wilt delen, neem dan op dinsdag of woensdag contact op met omgevingsmanager Delian de Gier via 06 461 441 53 of mail naar delian.degier@eracontour.nl.
 

Met vriendelijke groet,
Bouwteam The Hudsons


Bekijk ook

Uw contactpersoon

Delian de Gier

Downloads

Andere berichten