THE HUDSONS

ROTTERDAM

Tijdelijk gronddepot op Proefpark de Punt


Beste buren van The Hudsons,

We hebben een paar onderwerpen die we met u willen delen.  Alle heipalen voor blok 1 zitten in de grond. En er komt een tijdelijke opslag voor de afgegraven grond. Tijd dus voor een update!

Om op de hoogte te zijn van het laatste nieuws of als u iets merkt dat anders is dan normaal, check dan vanaf nu regelmatig deze website.

Heipalen blok 1 geslagen

We gaan als een speer! De eerste 194 palen voor blok 1 zitten in de grond. De eerste paal ging 25 oktober in de grond en precies 3 weken later waren alle palen geslagen voor blok 1. We startten met 1008 palen voor de boeg en vandaag (25-11) staat de teller op nog 742 palen te gaan. Inmiddels zijn we bezig met het slaan van de palen voor Blok 2. Daarmee zijn we tot half december bezig.

Tijdelijke opslag voor afgegraven grond
Bij Blok 1 gaan we aan de slag met maken van de fundering, de betonnen basis in de grond waarop de woningen staan. Daarvoor wordt er tijdelijk grond afgegraven. Deze is na het aanbrengen van de fundering weer nodig. Daarom maken we een plek, ook wel gronddepot genoemd, waar we de grond tijdelijk opslaan. De locatie voor de opslag komt te liggen tussen de Hudsonstraat en Puntstraat. Beter bekend als het voormalige trapveldje in Proefpark de Punt. De inrit van het gronddepot komt te liggen aan de Hudsonstraat. Woensdag 27 november richten we deze tijdelijke opslagplaats in. Voordat het terrein van Proefpark de Punt bouwrijp wordt gemaakt, is deze tijdelijke opslag weer weg.

Contactpersoon voor de buurt
Bij calamiteiten zijn we dag en nacht telefonisch bereikbaar op 0900 - 824  34 73 (TBI Direct). Heeft u vragen, klachten of ideeën die u met ons wilt delen, neem dan op dinsdag of woensdag contact op met omgevingsmanager Delian de Gier via 06 461 441 53 of mail naar delian.degier@eracontour.nl.

Tot de volgende update.

Opbouwende groet,

Bouwteam The Hudsons


Bekijk ook

Uw contactpersoon

Delian de Gier

Andere berichten