WEIDSE WEELDE

ZOETERMEER

Start bouw- en heiwerkzaamheden


Beste buren van Weidse Weelde Appartementen,

Wij hopen dat alles goed met u gaat. We willen u meegeven dat wij een grote stap gaan zetten naar de start van het project: Weidse Weelde Appartementen!

Weidse Weelde is een project waar wij, ERA Contour, momenteel mee bezig zijn. Het is een appartementencomplex dat uit 67 woningen gaat bestaan, verdeeld over 13 woonlagen.

Op het bouwterrein aan de Martin Luther Kinglaan wordt op vrijdag 18 maart een start gemaakt met het aanbrengen van de funderingspalen. Ruim 107 funderingspalen zullen binnen 4 weken in de grond gevormd gaan worden. De palen worden geboord i.p.v. geheid, dus u hoeft zich niet al teveel zorgen te maken over tril- en geluidsoverlast. Het totale project zal zeker duren tot het eerste kwartaal van 2024.

ERA Contour is aangesloten bij Bewuste Bouwers

Wij zijn als bouwbedrijf aangesloten bij ‘Bewuste Bouwers’ (www.bewustebouwers.nl). Dat betekent dat wij gedragsregels hanteren die tot doel hebben de overlast voor de omgeving van een bouwplaats zo veel mogelijk te beperken. Mocht u toch overlast ondervinden dan kunt u dit melden via de website van Bewuste Bouwers of via TBI Direct op telefoonnummer 0900-8243473.

Namens het bouwteam,

alvast bedankt voor uw begrip!


Bekijk ook

Uw contactpersoon

Team Weidse Weelde