BUUR

UTRECHT

De garagevloer van BUUR wordt gevlinderd


Aanstaande donderdag, 16 september, wordt de garagevloer van BUUR gestort! Voor ons is dat altijd een mooie mijlpaal. Voor u als omwonende kan dit tijdelijk meer overlast geven. De vloer wordt na het storten namelijk gevlinderd. Dit betekent dat de vloer zo vlak mogelijk wordt afgewerkt door 'm mechanisch te schuren. Omdat dit alleen kan als het beton net gestort is, vinden deze werkzaamheden in de avond en misschien deels in de nacht plaats. 

Wij doen ons best om de overlast voor u tot een minimum te beperken. Maar u kunt merken dat het bouwlicht aan blijft staan en wellicht hoort u het geluid van de draaiende machines. 

Deze werkzaamheden kunnen alleen plaatsvinden bij droog weer. Mocht het te veel regenen, dan schuift het storten en vlinderen van de garagevloer door naar volgende week, 23 september aanstaande. 

ERA Contour is aangesloten bij Bewuste Bouwers
Dat betekent dat wij gedragsregels hanteren die tot doel hebben de overlast voor de omgeving van een bouwplaats zo veel mogelijk te beperken. Mocht u toch overlast ondervinden dan kunt u dit altijd melden via de website van Bewuste Bouwers of via TBI Direct op telefoonnummer 0900-8243473.


Bekijk ook

Uw contactpersoon

Andere berichten