SAWA

ROTTERDAM

Eenrichtingsverkeer Kratonkade


Beste buren,

Vanaf vrijdag 14 oktober gaat de nieuwe verkeerssituatie in op de Kratonkade. De straat gaat dan na de werkzaamheden weer open, maar uitsluitend voor verkeer in westelijke richting. Om de veiligheid rondom de bouwplaats te waarborgen is het nodig om de bouwhekken tot op de Kratonkade te plaatsen. De straat wordt daardoor smaller waardoor op dit gedeelte van de Kratonkade eenrichtingsverkeer noodzakelijk is. Het gaat om het geel gearceerde stuk op het kaartje. Dit geldt gedurende de hele bouwperiode van SAWA. Verkeer richting de Lloydstraat kan rijden via de Loods Celebes richting de Lloydstraat.

Bouwverkeer

De bouwplaats heeft vier toegangpoorten, waarvan poort 1 en 2 het meest gebruikt gaan worden. De poorten openen binnen de grenzen van het bouwterrein zodat ze het verkeer op straat niet geblokkeren of hinderen. Laden en lossen van materialen vindt plaats binnen de bouwhekken zodat de straten bereikbaar blijven. 

Heeft u nog vragen?

Wij gaan er vanuit dat we u zo voldoende hebben geïnformeerd over de verkeerssituatie tijdens de bouw. Mocht u nog vragen hebben? Stuur gerust een e-mail naar sawa@eracontour.nl.

Met vriendelijke groet,

Team SAWA


Bekijk ook

Uw contactpersoon

Mirjam van den Bos

Andere berichten