SAWA

ROTTERDAM

De verkeersituatie is tijdelijk anders


Beste buren,

De mouwen zijn opgestroopt. Het grondwerk en andere voorbereidingen voor de bouw van SAWA zijn in volle gang. Er gebeurt veel op, maar ook om het bouwterrein. Binnenkort wordt bijvoorbeeld de riolering en het water- en warmtenet gegraven en aangesloten. Hierdoor wijzigt de verkeerssituatie.

De aansluitingen van SAWA op de riolering en het water- en warmtenet worden nu alvast gegraven. Ook wijzigt de verkeerssituatie gedurende de bouw. Dit alles vindt in drie stappen plaats en start op maandag 19 september. De verkeerssituatie wordt ook met borden aangekondigd en aangegeven.

 

Stap 1: deel Lloydstraat afgesloten

De Lloydstraat ter hoogte van de bouwkeet wordt afgesloten. De straat ligt ongeveer 7 werkdagen open. Doorgaand verkeer kan omrijden via de Kratonkade en Loods Celebes. Na deze werkzaamheden is de straat weer begaanbaar zoals u gewend bent.

 

Stap 2: deel Kartonkade afgesloten

Daarna wordt de Kratonkade ten hoogte van de bouwplaats van SAWA afgesloten. Ook dit duurt ongeveer 7 werkdagen. Doorgaand verkeer kan omrijden via de Lloydstraat. De in- en uitrit van de garage aan de Kratonkade blijft bereikbaar.

 

Stap 3: deel Kratonkade eenrichtingsverkeer

Aansluitend gaat de Kratonkade weer open voor verkeer. Al is een wijziging is de verkeerssituatie noodzakelijk. Om de veiligheid rondom de bouwplaats te waarborgen is het nodig om de bouwhekken tot op de Kratonkade te plaatsen. De straat wordt daardoor smaller waardoor op dit gedeelte van de Kratonkade eenrichtingsverkeer wordt. Dit geldt gedurende de hele bouwperiode van SAWA. Verkeer richting de Lloydstraat kan rijden via de Loods Celebes richting de Lloydstraat.

 

Bouwteam aanwezig op locatie

Ondertussen wordt er hard gewerkt aan het verder inrichten van de bouwplaats. Eind september is de bouwkeet gereed en zal het team van SAWA op de locatie aanwezig zijn. Dan is er ook zicht en sturing op het handhaven van afgesproken werktijden en eventuele overlast.

 

Heeft u nog vragen?

Wij gaan er vanuit dat we u zo voldoende hebben geïnformeerd over wat er in uw buurt gaat gebeuren. Mocht u nog vragen hebben of overlast ervaren? Stuur gerust een e-mail naar sawa@eracontour.nl.

 

Met vriendelijke groet,

Team SAWA