AQUARIUS

AMSTELVEEN

Update vanaf de bouw van de nieuwe Aquarius


Beste buren,

Dit is het laatste nieuwsbericht dat we met jullie delen. Het werk zit er voor ons op. Alle werkzaamheden zijn afgerond en de eerste woningen zijn opgeleverd. Het gehele team is ontzettend trots op de nieuwe Aquarius.

Wat hebben we gedaan?

Zo’n beetje alles is aangepakt in de flat Aquarius. Een mooie mix van renovatie, sloop en nieuwbouw. De buitenkant van het gebouw heeft een complete make-over gekregen, met onder meer nieuwe puien, mooi metselwerk en nieuwe verlichting. Ook is er bovenop de gebouwen een extra laag met woningen toegevoegd.

In plaats van één hoofdentree heeft de nieuwe Aquarius vier entrees. Nu met 4 entrees, in plaats van één hoofdentree, is er meer ruimte voor onderling contact én is het ook prettiger naar je woning lopen.

Er zijn nu 182 appartementen in plaats van 142 in de oude situatie. Ook is er een grotere variatie aan woningen: van grotere tot kleinere appartementen, van sociale tot vrije sector huur.

De nieuwe Aquarius is klaar voor de toekomst. Dat houdt in dat ze voldoen aan de actuele isolatie eisen en is voorbereid om later gasloos te worden uitgevoerd.

Nieuwe buren

De eerste woningen zijn opgeleverd en de werkzaamheden van ERA Contour zijn volledig afgerond. Ook het ketenpark verdwijnt één dezer dagen.

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw geduld en begrip. Voor vragen over de Nieuwe Aquarius verwijzen wij u door naar Eigen Haard.

Fijne feestdagen!

Namens het hele team van ERA Contour wensen wij u hele fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar!

Hartelijke groet,
              
Wim Ruizendaal                                                         

Uitvoerder