CONCORDE

UTRECHT

Nieuwsbrief 5 | 2022


Heistelling geleverd en opgebouwd
Vlak voor het weekend geven we u graag een update over de voortgang op de bouw. In de loop van volgende week wordt de heistelling geleverd en opgebouwd. Voor u als omwonende kan dit best interessant zijn om eens te zien. Het opbouwen van de heistelling kan wel wat geluid veroorzaken. Naar verwachting kost het opbouwen van de stelling ongeveer twee dagen werk. 

Zoals eerder benoemd maakt de heistelling van onze Olivierpalen -in vergelijking met traditioneel heiwerk- niet zoveel geluid. De palen worden namelijk als wokkels de grond in gedraaid, in plaats van geslagen. Hoelang het heiwerk precies duurt is afhankelijk van de ondergrond. Wij hebben acht tot tien weken ingepland om alle 377 heipalen in de grond te draaien. Speling in de planning is bewust opgenomen, want het risico dat er nog iets in de grond zit wat een kleine vertraging op kan leveren bestaat.

Oude of nieuwe foto's?
Heeft u (oude) foto’s van bijvoorbeeld onze projectlocatie of de buurt, het voormalige schoolgebouw of de voormalige brandweerkazerne? Of heeft u misschien een toffe foto vanaf uw uitzicht op de bouwplaats?

Wij vinden het erg leuk als u dat met ons wilt delen en zien uw foto’s en/of verhalen graag tegemoet via: communicatie@eracontour.nl

Alvast een fijn weekend gewenst!

Team Concorde

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vragen of overlast? Spreek ons aan!
In het eerste halfjaar van het jaar 2024 verwachten wij onze werkzaamheden in uw buurt af te ronden. Tot die tijd zijn wij (als tijdelijke buur) te gast en willen wij graag fijne buren voor u zijn. Wij nemen u als buur serieus.

Mocht u overlast ervaren en/of vragen hebben, voelt u zich vrij om ons aan te spreken. Ons uitvoeringsteam is dagelijks aanwezig op het bouwterrein en onze (eigen) medewerkers zijn te herkennen aan de blauwe en witte bouwhelmen met een ERA Contour / TBI logo.

Klacht eenvoudig online melden
Mocht het toch spannend zijn ons aan te spreken of bent u gewoon niet in de gelegenheid, dan kunt u altijd gebruik maken van het klachtenportaal bij ‘Bewuste Bouwers’. Dit is de directe link naar ons project: https://www.verbeterdebouw.nl/?bouwplaats_id=141090

Klachten die via bovenstaande link worden gemeld, komen direct bij ons (team Concorde) binnen en daar kunnen wij sneller op reageren dan een klacht die via ons kantoor binnenkomt.